Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Toyota Taxi voordelen

De Toyota hybride de zuinigste taxi van de wereld

Al over de hele wereld kom je in elke stad de Prius, Camry en Auris taxi 's tegen. O.a. in Amerika heeft de Camry en de Prius de onzuinige Amerikaanse merken verdrongen van de taxi markt. Ook in Duitsland is de Mercedes bijna uit beeld verdwenen in de taxi wereld. 

Toyota Prius taxi New York

De nieuwe Toyota Camry Taxi bij Van ekris

Prius taxi usa

In steden als Berlijn, Munchen, Parijs, Barcelona en Milaan rijden alleen nog maar Toyota hybride Taxi's rond. Prius, Auris en nu ook de Camry

Prius Taxi Munchen

In Nederland is de Prius, Auris of Prius Plus taxi ook steeds vaker te vinden. De vieze diesel worden niet alleen vermeden voor de uitstoot maar ook de hoge onderhoudkosten is voor de vele taxi bedrijven de aanzet om over te stappen op de Prius, Prius Plus, Auris Camry of RAV4 hybride. In vele Nederlandse steden is de Toyota hybride te vinden. Wij van Van Ekris hebben al verschillende Prius, Prius Plus, Auris en RAV4 hybride taxi's mogen leveren aan taxi bedrijven.   

De reden waarom veel taxi bedrijven overstappen op de Toyota hybride taxi:

  • zeer lage onderhoudkosten (geen distributieriem, koppelingplaat, startmotor etc)
  • zuinig in verbruik
  • zeer veel ruimte
  • deel elektrisch rijden
  • standaard automaat (onderhoudsvrij)

Waarom een Toyota hybride taxi bij Van Ekris?

Toyota dealer Van Ekris heeft al meer dan100 verschillende taxi bedrijven voorzien van hybride taxi's. Wij bieden Toyota hybride scherp aan zowel nieuw als gebruikt. Voor jong gebruikte hybride taxi's kopen wij Prius, Camry, Prius Plus en Auris modellen in welke ook nog eens BTW aftrekbaar zijn. Voor service houden wij rekening met de klant, klaar terwijl u wacht.

Prius Taxi Nederland

Bekijk hier onze hybride occasions> www.toyotahybrideoccasions.nl