Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Toyota aankoopkeuring

Een onafhankelijk rapport van uw mogelijke nieuwe Toyota

Voorkom onverwachte kosten en geef uw toekomstige Toyota occasion een eerlijk en onafhankelijk technisch advies bij Toyota dealer Van Ekris.
Heeft u een Toyota gevonden bij een garage of dealer in het land? Wilt u meer zekerheid of heeft u twijfel? Auto's zitten vol met verfijnde techniek en vaak is aan de buitenkant niet zichtbaar of u er verstandig aan doet tot aankoop over te gaan. Ook bij een auto met geldige APK kunnen onderdelen aan vervanging toe zijn door slijtage! Laat de Toyota aankoopkeuring uitvoeren voor maar € 59,- en komt u daarna terug voor onderhoud krijgt u € 30,- retour. 

 

Aankoopkeuring van uw Toyota bij Van Ekris

Wij bieden u een onafhankelijk technisch inzicht in de staat van de auto en controleren de kilometerhistorie zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. De auto wordt op maar liefst 20 punten gecontroleerd. Toyota Van Ekris kan u een objectief goed advies geven. U voor een Toyota aankoopkeuring met elke type Toyota terecht bij ons. 

Doen!  U maakt een afspraak voor de Toyota aankoopkeuring in Maarssen of Mijdrecht en wij zorgen voor een volledig ingevuld aankoopkeurings formulier. De kosten zijn laag en éénmalig € 59,- waarvan u € 30,- terug krijgt wanneer u bij ons de onderhoudsbeurt(en) laat uitvoeren.

 

Een gebruikte Toyota hybride gekocht?

Heeft u een gebruikte Toyota hybride gekocht? (Prius, Prius Wagon, Yaris of Auris?) Dan kunt u bij ons levenslange hybride accu garantie afsluiten tot 400.000 km voor een eenmalig bedrag van maar € 150,-! Uniek in Nederland. Ook als u een Toyota hybride ergens anders gekocht heeft. Check levenslange hybride accu garantie.  

 

Ook gezocht op: Toyota aankoopkeuring, aankoop check Toyota, gebruikte Toyota voorzien van aankoopkeuring, onafhankelijke aankoopkeuring Toyota