Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Nieuws

Van Ekris ziet occasion verkoop stijgen door Corona

06-10-2020

Tweedehandsauto’s zijn behoorlijk in trek dit jaar. In juli was er zelfs sprake van een nieuw maandrecord. Branchevereniging Bovag concludeerde eerder dat tweedehandsauto’s door de coronacrisis aan populariteit winnen, deels vanwege het feit dat het openbaar vervoer nu door veel Nederlanders gemeden wordt.


(Richard van Delft in het midden van zijn occasions) 

Bizarre stijging bij Toyota
Het is gek maar sinds Corona zijn intreden gemaakt heeft hebben wij te maken met een behoorlijke stijging in de verkoop van Toyota occasions. Wij zitten nu al op de totaal verkoop van afgelopen jaar 2019! Inmiddels hebben wij een eigen inkoop afdeling die alleen maar bezig is met de voorraad op peil te houden. Veel kopers komen bij Toyota uit door de ANWB en Consumentenbond testen waar de Toyota hybride modellen ver bovenaan staan als het gaat om lage onderhoudskosten en zuinig verbruik. Toch vragen wij ook aan de klant hoe ze bij ons komen en dan hoor je toch verschillende verhalen. Veel voorkomende is dat ze het OV willen vermijden en kiezen voor klein en zuinig vervoer. Ook zijn er klanten die een privé auto kopen omdat de werkgever geen lease auto meer aanbied. Modellen die het goed doen zijn alle hybride modellen zoals de Yaris, Auris, Corolla en de CHR. Hybride is de perfect combinatie voor de komende 10 jaar. Aldus Richard van Delft van Toyota van Ekris in Maarssen.

Flexlease erg in trek
Nu met Corona en het feit dat minder mensen met het OV willen reizen zie je ook een stijging in de flexlease contracten. Het handige van dit soort private lease is dat je er na 1 jaar al vanaf kan. Dus als wij een jaar verder zijn en het Corona virus is verdwenen waardoor je weer met OV kunt reizen dan kun je gewoon je flexilease contract per maand opzeggen zonder extra kosten. Heel handig aldus Richard van Delft. Vooral in onze regio waar veel mensen met OV reizen is dit een uitkomst. Meer weten of zelf je flexlease uitrekenen klik hier

Speciale aanbod pagina’s
Van Ekris heeft totaal 250 Toyota occasions staan en door dit aanbod zit er altijd wat tussen voor de klant. Omdat bepaalde modellen zo hard lopen hebben wij speciale acties pagina’s opgezet om de klant een beter overzicht te geven zoals:

www.corollaoccasions.nl
www.yarisoccasions.nl
www.aygooccasions.nl
www.chroccasions.nl

Tot 2 jaar garantie op onze Toyota occasions
Onze Toyota occasions zijn zo goed dat wij zelf bij hybride tot 2 jaar garantie geven. Dat is zeer uitzonderlijk wat je verder niet tegenkomt in autoland.

(Richard bij de Corolla's uit 2019 waarvan er elke dag 1 naar een nieuwe eigenaar gaat)

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht