Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | GESLOTEN - straks open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Van Ekris sponsort VIOS voor 2018

Van Ekris sponsort VIOS voor 2018 19-03-2018

Van Ekris Mijdrecht sponsort VIOS

Dé Toyota-dealer in Mijdrecht en Maarssen, Van Ekris is al enige jaren enthousiast over muziekvereniging VIOS. Daarom heeft Van Ekris Mijdrecht zijn sponsorcontract met VIOS nog maar eens met een jaar verlengd. Dit heuglijke feit viel samen met de introductie van de nieuwe Yaris-Hybride. Zoals de foto verraadt waren zowel de heer Ferry van Ekris namens Toyota als VIOS-voorzitter John Mayenburg in hun nopjes.

Vooruitgang

De V van VIOS staat voor vooruitgang. Iets waar Toyota ook continue mee bezig is getuige de doorontwikkeling van ondermeer zijn Hybride-motoren. Steeds meer modellen worden met deze motor uitgerust. Zo is de nieuwe Yaris als pittige 1.0 benzine of als soepele 1,5 viercilinder nu dus ook verkrijgbaar als superzuinige en comfortabele hybride met standaard automaat. Daarmee rij je tot 50% van de tijd op elektriciteit, omdat de auto zichzelf onderweg automatisch oplaadt. Zonder ooit te stekkeren. Nu ook nog eens met hele gunstige inruilvoorwaarden aan te schaffen of te leasen!

Oranjeparade

Volgende maand zal de Show- en Marchingband van VIOS, zoals altijd, Koningsdag openen met de Oranjeparade waar de kinderen met hun versierde fietsen, steppen en skelters weer aan deel kunnen nemen. En Toyota-dealer Van Ekris zal weer zorgen voor de nodige begeleiding van deze optocht!

« terug naar het overzicht