Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - morgen open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Van Ekris neemt collega Toyota dealer in Alphen aan den Rijn over

Van Ekris neemt collega Toyota dealer in Alphen aan den Rijn over 06-02-2019

Wij maken met veel trots bekend dat het Toyota dealerschap in Alphen aan de Rijn per 1 februari a.s. zal worden voortgezet door Toyota van Ekris.

Deze overname is een prachtige toevoeging aan onze huidige bedrijfsvoering en ons gebied. Het is een belangrijke stap die past in onze groeistrategie aldus Stefan van Ekris, de huidige directeur van het bedrijf. De autobranche verandert in rap tempo. Dat maakt het des te belangrijker om vooruit te denken. Stefan van Ekris ziet de overname van Autobedrijf Oudshoorn dan ook als een belangrijke stap voor de toekomst.

Autobedrijf Oudshoorn in Alphen aan de Rijn is een net als Van Ekris een traditioneel familiebedrijf waarbij persoonlijk contact altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. De zorg voor mens, milieu en een perfecte organisatie hebben er altijd centraal gestaan. Deze kernwaarden passen naadloos in het gedachtengoed van Toyota van Ekris en zal vol passie worden voortgezet.

Een mooie stap aldus oud eigenaar Erik Oudshoorn.
Ik ben dan ook heel erg blij dat ik in Toyota van Ekris een geschikte overname-partner heb gevonden. In de huidige directeur, Stefan van Ekris, heb ik een gerespecteerd opvolger om ons bedrijf een solide en goede toekomst te geven.

Stefan is de vierde generatie van dit familiebedrijf dat al Toyota dealer is vanaf het eerste uur. Het bedrijf kent een prachtige en waardevolle, ruim 100 jarige historie. Speerpunt is daarbij altijd de omgang met haar klanten, relaties en personeel. Met vestigingen in Mijdrecht en Maarssen is het een van de toonaangevende Toyota bedrijven met een sterke focus op de toekomst.

Al ons personeel gaat mee over zodat U de vertrouwde gezichten zal kunnen blijven ontmoeten. Aldus Erik Oudshoorn.  Lees hier de brief namens Erik Oudshoorn. 

Van Ekris Alphen aan den Rijn Toyota

Iedereen is van harte welkom op het huidige adres Zwanendrift 2 in Alphen aan den Rijn. 

 

(foto: Erik Oudshoorn en Stefan van Ekris in de showroom in Alphen)

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht