Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - maandag open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Toyota AYGO uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2020

04-12-2020

Van Ekris is blij want de Toyota AYGO is door het onafhankelijke vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2020. De 9-koppige vakjury koos de AYGO op basis van criteria die een afspiegeling zijn van waar consumenten online naar zoeken en welke occasion ze uiteindelijk aanschaffen. Hierbij wordt gekeken naar 12 verschillende criteria op basis van data van Marktplaats.nl, Macadam Nederland en VWE Automotive. 

Uit data van de drie hierboven genoemde gerenommeerde partijen blijkt dat criteria als imago, beleving en garantie/zekerheid voor consumenten van doorslaggevende waarde zijn voor de daadwerkelijke aankoop van een occasion. Verder blijkt dat de laagste aanschafprijs voor consumenten niet altijd het belangrijkste aankoopargument is. De organisatie van de Occasionverkiezing van 2020 baseert zich op het gemeten online zoekgedrag van consumenten en hun hieruit voortvloeiende koopgedrag. De Toyota AYGO komt met een totaal van 506 punten als grote winnaar van de occasionverkiezing uit de bus.

Hoge vraag door jong gebruikte Aygo’s

Bij Van Ekris merken de steeds hogere vraag naar jonge Aygo’s. Door het Corona virus wilde heel veel mensen niet meer met het OV en hadden wij voor eerst al onze Aygo occasions uitverkocht. Wij hadden echt niets meer staan! Heel bijzonder. Natuurlijk hebben wij weer flink ingekocht en hebben zo onze voorraad weer op peil kunnen brengen. Deze voorraad Aygo occasions hebben wij op een speciale site staan waar je alleen maar Toyota Aygo occasions kunt vinden. www.aygooccasions.nl de site voor de meeste jong gebruikte Toyota Aygo modellen. Deze met een ijzersterke garantie en alleen bij Van Ekris. Aldus Richard van Delft.

Auto waarvan de consument blij wordt
“De Toyota AYGO stond in voorgaande jaren al stevig in de top 5 en is met recht een auto waar de consument blij van wordt”, aldus juryvoorzitter Remco Nieuwenbroek, tevens hoofdredacteur van Automobiel Management. “Bovendien is de AYGO een model van een merk dat positief opvalt en dat menig autobedrijf graag in zijn voorraad wil hebben, al blijkt uit alle data dat dit maar van korte duur is. Een extra compliment is dat de AYGO zich als ex-privéleaseauto uitstekend staande houdt tussen al het volumegeweld van deze categorie auto’s.”

Toyota Aygo occasions Van Ekris

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht