Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - maandag open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Proefrijden en kopen op gepaste manier mogelijk

Proefrijden en kopen op gepaste manier mogelijk 21-12-2020

Bij Van Ekris Toyota is proefrijden mogelijk

Bij Van Ekris Toyota is het mogelijk om op gepaste wijze een proefrit aan huis aan te vragen. Door de huidige maatregelen omtrent Corona moet de showroom fysiek gesloten zijn maar mogen wij toch nog informatie bieden via telefoon, video of email. Daarnaast mogen wij op locatie de afleveringen en proefritten door laten gaan.

Zakelijk klant mag showroom bezoeken

Voor de zakelijke klant is het weer wel mogelijk om af te spreken in de showroom. Business tot business mag weer wel volgens de overheid. Natuurlijk op gepaste wijze met de maatregelen die van kracht zijn. Al blijft het wel vreemd wanneer je een zakelijk klant helpt en deze opeens iets wil weten over een privé auto. Het is dus zaak om de grenzen goed te bewaken aldus Van Ekris. 

Voor Van Ekris was het even puzzelen maar uiteindelijk weten wij de juiste wegen ook weer te vinden. Het is wel jammer dat bij de aflevering je dit niet zo uitgebreid kan doen als wij in onze showroom normaal gesproken doen. Het feestje is lastig aan te kleden met deze maatregelen maar gelukkig kunnen wij de klanten wel blij maken met hun nieuwe auto en hoeven ze niet te wachten tot het einde van de lockdown. 

Werkplaatsen open

Gelukkig mogen wij wel onze klanten ontvangen in onze werkplaatsen voor APK, onderhoud of andere werkzaamheden. U kunt uw afspraak telefonisch of online inplannen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Halen en brengen van de auto en het verplaatsen van een afspraak behoort tot de mogelijkheden.

Wij wensen iedereen ondanks alles een fijne december maand! Blijf gezond!

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht