Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Nieuws

Hoveniersbedrijf Loek Barte 24 jaar Toyota klant

Hoveniersbedrijf Loek Barte 24 jaar Toyota klant 18-09-2018

Een mooie zomeravond in de Molenpolder bij Tienhoven. Op bezoek bij het bloeiende hoveniersbedrijf Loek Barte. Loek staat ons al op te wachten. "Koffie?" Loek startte zijn bedrijf, samen met een compagnon, in 1983. In 1992 is hij alleen verder gegaan. Loek hierover: "We zijn begonnen met een auto met aanhangwagen , een schep, hark en bezem. De kruiwagen hebben we toen geleend. En kijk eens wat voor een fijn bedrijf er nu staat. 4 Man personeel, 2 man inhuur en een stagiair.”

Loek Barte Hoveniersbedrijf Toyota Van Ekris

Personeelszorg is een van de pijlers. Loek legt uit: "Een verwarmde plek om natte kleding te drogen, 's morgens een bakkie voor we aan het werk gaan. Vrijdag 's middags biertje met een bitterbal en een potje darten." Zijn vrouw doet de complete bedrijfsadministratie, inclusief de loonadministratie en offertes. Loek is loyaal aan goede leveranciers. Zo is hij al 24 jaar klant bij Toyota Van Ekris Maarssen, haalt hij al 35 jaar zijn planten bij Post, die overigens ook de tuinontwerp tekeningen voor zijn bedrijf maakt. Hij neemt zoveel mogelijk lokale ondernemers als hij iets nodig heeft. En zo doet Ferry Quik uit Maarssen alle autobelettering. Barte staat voor kwaliteit. Loek licht het toe: "Een project duurt bij ons misschien wat langer maar we raffelen niets af." Ze doen geen hele grote tuin projecten. "Klein maar fijn," lacht Loek. Niet alleen nieuwe tuinprojecten, maar ook tuinrenovatie is hun specialiteit. Ook beperken ze zich niet tot Stichtse Vecht. Loek: "We komen in de hele provincie, maar ook in o.a. Gelderland en Brabant." Hij gaat verder: "We doen het graafwerk en straatwerk m.b.t. het plaatsen van elektrische laadpalen bij particulieren in opdracht van Eneco. En dat doen we bijna door heel Nederland." Specialiteit van Loek Bartes bedrijf: Strak, recht en netjes werken. Kwaliteit leveren.

Loek Barte Hoveniersbedrijf Toyota

Maar liefst 4 Toyota's heeft het bedrijf: Een Toyota Dyna, een Toyota Landcruiser, een Toyota Proace en een Toyota Auris hybride. Waarom Toyota en waarom bij Van Ekris Maarssen? Loek is daar duidelijk in: "Ze hebben mij nooit in de steek gelaten en mij met vervangend vervoer en ons tot nu toe altijd mobiel gehouden. Fijn bedrijf met top service. Verder zijn het fijne, betrouwbare auto's en met het gratis Toyota pechhulp pasje heb je geen duur wegenwacht lidmaatschap meer nodig." Hij lacht: 'Hoewel je er nooit pech mee hebt." Voor energie is het bedrijf zelfvoorzienend. De zonnepanelen (aangelegd door Van Barneveld uit Maarssen) op de loods zorgen daarvoor. Elk facet van het bedrijf is goed doordacht.
Na de foto sessie nog een korte rondleiding. Een fijn en professioneel bedrijf.

Hoveniersbedrijf Loek Barte
Westbroeksebinnenweg 86 c
3612 AK Tienhoven
Tel: 0346-282395
GSM: 06-53730412
www. hovenierloekbarte.nl
info@hovenierloekbarte.nl

Loek Barte Hoveniersbedrijf Toyota Van Ekris 1

Loek Barte Hoveniersbedrijf Toyota Van Ekris 2

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht