Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - morgen open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Hofleverancier Van Ekris Toyota nu ook in Alphen aan den Rijn

Hofleverancier Van Ekris Toyota nu ook in Alphen aan den Rijn 24-10-2019

Sinds begin van dit jaar heeft Van Ekris de Toyota dealer Oudshoorn overgenomen. Het familiebedrijf laat er dan ook geen gras over groeien en springt er vol in!

Van Ekris bestaat al meer dan 100 jaar en is het enige Toyota dealer bedrijf in Nederland dat zich Hofleverancier mag noemen en ook nog eens een echt familie bedrijf is. Op dit moment staat de 4e generatie aan het roer van het bedrijf.

Wij hadden altijd goed contact met Oudshoorn en zijn hierdoor tot de overname gekomen. Gelukkig zijn bij de overname wel de bekende gezichten van dit filiaal gebleven, waar wij heel gelukkig mee zijn. Het unieke is dat we beide familiebedrijven zijn waardoor er veel gelijkenissen zijn. Toch zijn wij aan de slag gegaan met wat vernieuwingen. De parkeerplaats is door het mooie veengebied flink verzakt en is verhoogd. Maar ook binnen hebben wij de showroom een prachtige update gegeven en laten wij hierin graag zien wat de historie van Toyota en van Van Ekris is. Ook de toekomst van Toyota staat centraal. Aldus Stefan van Ekris eigenaar Van Ekris.

Opeens vier trailers voor de deur!

Het aanbod van occasions is ook enorm vergroot. Van Ekris doet heel veel in jong gebruikte auto’s en dat hebben wij geweten aldus Corne van Veen – manager. Na de overname stonden er ineens 4 trailers met prachtige jonge Toyota occasions voor de deur. Sinds de overname hebben wij een beschikbaarheid over 250 Toyota occasions en dat werkt heel fijn omdat je echt altijd beschikt over de juiste auto voor de klant.

Gratis voor elke bestaande en nieuwe klant is de Van Ekris voordeelpas t.w.v. 225,- bij normaal onderhoud. Hierin zitten handige service punten zoals gratis vloeistoffen bijvullen, batterij lampjes vervangen tussen door etc. Van Ekris beloond de loyale klant en dat is fijn om aan te mogen bieden. Aldus Reinier van Bloemendal – aftersales manager

Enige dealer bedrijf dat 100 bestaat en Hofleverancier is

Ook het Hofleverancier zijn geeft net weer een andere sfeer. Veel klanten valt het op en stellen er vragen over en dat is natuurlijk heel leuk. Zo kunnen wij het verhaal vertellen over de historie en de manier waarop Van Ekris dit gekregen heeft. Dat je daarvoor alleen al 100 jaar moet bestaan maakt het dat je uitmaakt van een hele rijke historie in een uniek familiebedrijf wat nergens te vinden is. Aldus Jolanda Mol –, receptionist bij Van Ekris Alphen a/d Rijn.

Van Ekris is bekend met bedrijven in Mijdrecht en Maarssen. Ooit begonnen in Breukelen en uitgebreid naar Mijdrecht. Zelf leuk om te noemen dat heel vroeger er zelf een familielid bij de Toyota dealer in Alphen heeft gewerkt om ervaring op te doen. Dus zo vreemd is Alphen niet voor Van Ekris.

Is het veel werk om Hofleverancier te zijn?

"Jazeker! Je moet natuurlijk eerst honderd jaar bestaan. Na de aanvraag hebben wij veel controles gehad van de arbeidsinspectie, milieudienst, gemeente en politie. We zijn echt compleet doorgelicht tot en met documenten uit 1912 aan toe. Ook het personeelsbeleid, het verloop van personeel, ziekteverzuim en opleidingsprogramma’s wordt bekeken. Ook hier krijgen wij controles op. Aldus Stefan van Ekris.

Meer info over Hofleverancier op www.vanekris.nl

Bron: Ad Verschuur reporter. Foto: team Van Ekris in Alphen.

 

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht