Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - maandag open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

De nieuwe Yaris finalist voor Auto van het jaar

12-01-2021

De nieuwe Toyota Yaris is finalist van de komende Europese Auto van het Jaar-verkiezing! Op 1 maart 2021 wordt duidelijk of de nieuwe Toyota Yaris zich Auto van het Jaar 2021 mag noemen.

Yaris winnaar auto van het jaar?

Zeven finalisten

De organisatie van de Auto van het Jaar-verkiezing (of Car of the Year) heeft onlangs uit 29 kandidaten zeven finalisten gekozen, waaronder de nieuwe Toyota Yaris. Hiermee heeft de Yaris andere gerenommeerde kandidaten als de Audi A3, Hyundai i20 en Volkswagen Golf achter zich gelaten. Maar nu komt het er echt op aan en gaat de Yaris de strijd aan met zes andere finalisten, waaronder de nieuwe Citroën C4, Fiat 500 en Volkswagen ID.3. Niet de minste concurrentie maar de nieuwe Yaris staat zijn mannetje!

Proefrijden bij Van Ekris kan

Bij Van Ekris in Alphen is het mogelijk om op gepaste wijze een proefrit aan huis aan te vragen. De nieuwe Yaris is beschikbaar! Door de huidige maatregelen omtrent Corona moet de showroom fysiek gesloten zijn maar mogen wij toch nog informatie bieden via telefoon, video of email. Daarnaast mogen wij op locatie de afleveringen en proefritten door laten gaan. Plan proefrit of gratis offerte

Superzuinige Hybrid

De nieuwe Toyota Yaris laat zich de kaas niet van het brood eten. Een nieuw lichtgewicht voertuigplatform voor extra rijplezier, naar wens leverbaar als superzuinige Hybrid, een complete uitrusting én een sportief design; de Toyota Yaris is overtuigender dan ooit! De jury van de Auto van het Jaar-verkiezing bestaat uit 60 autojournalisten uit 23 Europese landen. Zij beoordelen de kandidaten op verschillende onderdelen en vooral op innovatie en value-for-money, twee aspecten die beslist opgaan voor de nieuwe Yaris.

Van ekris Toyota dealer voor nieuwkoop en omstreken Yaris

Tweede keer

Voor Nederland zitten autojournalisten Gert Wisse (ANWB) en Jaco Bijlsma en Peter Hilhorst (beiden Autovisie) in de jury. Op 1 maart 2021 maakt de jury de winnaar bekend. Deze auto mag zich een jaar lang de Auto van het Jaar 2021 noemen. Als de Toyota Yaris wint, is dat voor de tweede keer. De eerste generatie Yaris was in het jaar 2000 de winnaar, als tweede Japanse auto ooit. Duimen dus!

Het is de eerste compacte Toyota ontworpen volgens de Toyota New Global Architecture filosofie (TNGA), de basis van alle nieuwe Toyota modellen. Akio Toyoda – President Toyota Motor Corporation – heeft deze filosofie ingezet om naast de inmiddels befaamde Toyota kwaliteit en betrouwbaarheid meer flair, design en rijplezier in de Toyota modellen te brengen onder de noemer ‘no more boring cars’.

  • Tot 80 procent van de tijd elektrisch bij hybride
  • Ruim 20 procent zuiniger, 15 procent meer vermogen
  • Totaal nieuwe 1.5 Hybrid-aandrijflijn
  • Compleet nieuwe zitpositie (heel fijn)

 Toyota Van ekris Alphen aan den Rijn de dealer Toyota voor Nieuwkoop en omstreken

Alphen aan den Rijn bel: 0172-571437 vragen naar onze specialisten: Corné, Jeroen of Ricardo

 

Van Ekris Toyota ook voor Nieuwkoop en omgeving

Wist je dat Van Ekris de Toyota dealer is voor Alphen aan den Rijn maar ook voor de gemeente Nieuwkoop, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker, Kudelstaart en Woerdense Verlaat? ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres.’’ Kijk eens op www.vanekris.nl

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht