Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - morgen open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

De nieuwe generatie Toyota C-HR bij Van Ekris

De nieuwe generatie Toyota C-HR bij Van Ekris 23-12-2019

Nu bij Van Ekris in de showroom en als demo om te testen, de nieuwe CHR!

De nieuwe generatie Toyota C-HR is gemaakt om bestaande conventies op te schudden. Zijn opvallende design ademt dynamiek, terwijl zijn High Power Hybrid aandrijflijn een imposant vermogen levert van 184 pk/135 kW. Ervaar de combinatie van zuinigheid en kracht en rijdt tot 50% de tijd elektrisch. Vertrouw daarbij op z’n innovatieve veiligheidsvoorzieningen die uw comfort en veiligheid verhogen. Profiteer tijdelijk van 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud*.

  • Nu met 5 jaar garantie en 5 jaar onderhoud
  • Rijd tot 50% van de tijd elektrisch zónder stekker*
  • Premium interieur met Apple Carplay/Android Auto
  • Standaard voorzien van Toyota Safety Sense

* Nieuw bij Toyota: 5 jaar gratis onderhoud en garantie

Compleet zorgeloos genieten omdat u altijd weet waar u aan toe bent. U rijdt en geniet maximaal van een Toyota in topconditie. Nu en in de toekomst. U bent 60 maanden lang verzekerd van de zorgeloze betrouwbaarheid van uw Toyota en hoeft u zich 5 jaar géén zorgen te maken over onderhoud. Uw Toyota-dealer staat garant voor snel en vakkundig onderhoud en een uiterst hoog serviceniveau.

5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en twee jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag ons naar de voorwaarden.

Onderhoudsbeurten en controles conform het Standaard onderhoudspakket en de voorschriften van de fabriek en Louwman & Parqui B.V. voor 5 jaar of max. 75.000 km. (wat als eerste wordt bereikt). Niet inbegrepen in het 5 jaar onderhoud via het Toyota Service Plan is het vervangen en/of repareren van (slijtage)onderdelen inclusief de kosten, welke buiten het Standaard onderhoudspakket vallen. Bijvoorbeeld: banden, ruitenwissers, remmen. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.
“Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen en/of acties”

Actie geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui of de officiële Toyota dealers in Nederland, die verkocht zijn per 19-12-2019. Modellen die niet deelnemen aan deze actie zijn de RAV4 Hybrid, RAV4 VAN, Hilux, Land Cruiser en Supra.

*Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

Actieperiode loopt van 19-12-2020 t/m 31-03-2020 (uiterste registratiedatum 31-05-2020). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

« terug naar het overzicht