Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | GESLOTEN - straks open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Boomkwekerij Post in krachtige nieuwe HiLux

Boomkwekerij Post in krachtige nieuwe HiLux 15-05-2018

Je verwacht het niet. Nadat je het pad (naast Fort Maarsseveen) op gaat bij het bordje “Boomkwekerij L.H. Post” kom je op een enorm stuk terrein met een complete prachtige kwekerij erop. Arjan ontvangt ons gastvrij op klompen, met een vrolijk blaffende hond en een pak stroopwafels.

Arjans vader startte in 1969 de zaak als boomkwekerij. Daarna eerst een maatschap met zijn vader en broer, later alleen verder met een kwekerij en tuin ontwerpbedrijf. Arjan is officieel zelfstandig sinds 2001. Hij doet het werk met 1 man personeel en zijn vrouw doet de administratie en social media. De kwekerij heeft een groot assortiment om uit te kiezen. Bomen, struiken, heesters, vaste planten, siergrassen, varens etc. Aanbiedingen? Arjan zegt: “Nee daar doen wij niet aan, we richten ons op het leveren van service en kwaliteit.” De klanten zijn zowel particulieren als hoveniersbedrijven. Wat verkoopt goed? Arjan lacht en zegt: “Buxus, die verkochten erg goed maar dat is een stuk minder nu, met dank aan de Buxusrups.”

Arjan is ook gespecialiseerd in tuin-ontwerpen. De ontwerpen worden op maat voor de klant gemaakt.  Een ruiling van terrein, in het verleden, met Fort Maarsseveen maakten beide partijen blij. Het fort heeft nu een eigen parkeerplaats en Post een eigen weg.

 

In de schuur staat naast de tractor een mooie glanzende blauwe Toyota Hilux en een legendarische onverwoestbare Landcruiser pick-up die zijn sporen verdiend heeft. Waarom deze keuze: Arjan: “Een andere  21 jaar oude landcruiser moest vervangen worden. We zochten een Toyota met laadvermogen , die betrouwbaar is en die ook de trekkracht 3500kg. heeft een grote aanhangwagen te trekken.” Maar waarom die bijzondere blauwe kleur?  Arjan: “We wilden zo snel mogelijk een nieuwe pick-up. Deze was op voorraad en anders moesten we wel erg lang wachten. Maar eigenlijk is het best een mooie kleur.” Hij moet nog wel wennen aan de achteruitrijdcamera en andere prachtige snufjes.

We laten Arjan achter met zijn hond en het pak stroopwafels. Kwekerij L.H. Post een vakbekwaam bedrijf.

 

Boomkwekerij LH Post
Herenweg 3a Maarssen
0346-562590
info@boomkwekerijlhpost.nl

 

Van Ekris wenst Arjan heel veel werk en rijplezier met de nieuwe stoer HiLux! Bedankt voor het vertrouwen. 

LandCruiser Pick up Van Ekris

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht