Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

APK keuring

APK keuring: nú € 29,95. Plan online een afspraak in!

Maak direct een APK afspraak

APK keuren bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn, Maarssen of Mijdrecht. Dit kan snel en goedkoop! Voor slechts € 29,95 zowel benzine als diesel, alle merken. Maak direct en makkelijk online uw afspraak. Tijdens de keuring beoordeelt één van onze RDW keurmeesters uw auto op een groot aantal punten. De RDW regels en veiligheid staan hier centraal. Bellen voor een APK afspraak kan ook met 0172-571437 Alphen aan den Rijn, 0346-557000 voor Maarssen of 0297-230350 voor Mijdrecht.

Weer de voordeligste in de regio

APK van Ekris keuring Toyota

De voordelen van een APK keuring bij Van Ekris

  1. Bij noodzakelijke reparatie nemen wij altijd vooraf contact met u op voor een prijsopgave. Nooit verassingen dus.
  2. Gratis her-keuring na het uitvoeren van noodzakelijk reparaties.
  3. Goedkoopste APK tarief € 29,95 voor benzine en diesel van Nederland.
  4. Van Ekris is Hofleverancier en één van de langst bestaande keuringsinstanties van Nederland. 
  5. Slaagt uw auto voor de APK zonder extra reparaties bent u maar 29,95 kwijt. Niet meer. 

Wat houdt de APK keuring in?

Bij Van Ekris kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk auto. Tijdens de keuring beoordeelt onze APK-keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Hierbij ligt de nadruk op veiligheid en milieu. Volgens het RDW moet uw auto standaard voldoen aan een aantal veiligheid en milieu eisen. 

Bekijk hier alle APK controle punten voor uw auto. Wij voeren de APK controle uit volgens de RDW eisen. Deze zijn voor heel Nederland gelijk en kunnen dus niet afwijkend zijn. Het RDW controleert ons wekelijks d.m.v. steekproeven. Hierbij lopen ze samen met de APK-keurmeester de auto geheel opnieuw na. Van Ekris is bevoegd door het RDW voor het keuren van auto's en het te naam stellen van gebruikte en nieuwe auto's. 

Keuring APK rapport 

Na de keuring ontvangt u van de APK-keurmeester een keuringsrapport. Hier staat of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd. Daarnaast staat er een overizcht op van advies / aandachtspunten. Advies of aandachtspunten zorgen niet voor afkeur van uw auto maar geven u informatie dat u wellicht op korte termijn een onderdeel moet vervangen of repararen. Wij zullen u altijd uitleggen wat deze onderdelen of reparaties zijn. U komt dus niet voor verassingen te staan. Het zomaar vervangen of repararen van onderdelen doen wij nooit zonder uw toestemming. 

APK met grote of kleine beurt combineren bij Van Ekris

Een APK keuring is een momentopname dat vooral gericht is op verkeersveiligheid. Een keuring geeft u geen garantie tot een jaar probleemloos rijden. Hiervoor is regulier onderhoud aan uw auto noodzakelijk. Ook dit kunnen wij met onze professionele service voor u verzorgen. Is uw auto toe aan een APK? Controleer direct of uw auto tevens onderhoud kan gebruiken, want dit kan u dan wellicht makkelijk combineren. Goedkoop en snel APK keuren bij Van Ekris. Neem contact op met Van Ekris om een APK met onderhoudsbeurt te bespreken.

Wanneer is uw Toyota toe aan APK?APK Check website

Wilt u weten wanneer uw Toyota toe is aan een APK-keuring? Indien uw auto na 1 januari 2005 voor het eerst is toegelaten dan hoeft uw Toyota pas na 4 jaar voor het eerst gekeurd te worden. Denk wel om het onderhoud! Als uw auto op diesel of gas rijdt, dan dient u uw Toyota echter na 2 jaar voor het eerst te laten keuren. U ontvangt een bericht van de RDW wanneer uw auto op korte termijn een APK nodig heeft. Ook kunt u dit zelf controleren aan de hand van het RDW kenteken.