Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Hybride garantie

Extra garantie op uw hybride accu bij Van Ekris. 

Gedurende de fabrieksgarantie van uw hybride Toyota controleert Van Ekris de hybridetechnologie standaard tijdens elke onderhoudsbeurt bij de onderhoudspakketten Standaard en Compleet. Bij het onderhoudspakket Budget is de Hybride Zekerheid Controle additioneel aan te schaffen voor nooit meer dan € 39.95 in combinatie met onderhoud. De Hybride Zekerheid Controle is alleen mogelijk bij Toyota en zit standaard in de onderhoudspakketten Standaard en Compleet.

Voordelen Hybride Zekerheid Controle:

  •  Max € 39,95 i.c.m. onderhoud 
  •  U ontvangt een overdraagbaar certificaat 
  •  Alleen mogelijk bij de Toyota dealer 
  •  Ook los uit te voeren voor niet meer dan € 69,95
 
 
Check hier onze folder van de hybride zekerheids check

 

 

Levenslange garantie Toyota Hybride battery Van Ekris

De meeste Toyota hybride occasions bij Van Ekris

Alle Toyota hybride occasions op www.toyotahybrideoccasions.nl 
Voor Prius occasions gaat u naar www.priusoccasions.nl
Voor Auris hybride occasions gaat u naar www.aurisoccasions.nl
Voor Yaris hybride occasions gaat u naar www.yarisoccasions.nl
V
oor Corolla hyrbide occasions gaat u naar www.corollaoccasions.nl 

Heeft u nog vragen over onze Toyota Hybride batterij (accu) garantie? U kunt altijd bellen met 0172-571437 Alphen aan den Rijn, 0346-557000 filiaal Maarssen of 0297-230350 filiaal Mijdrecht of langskomen in één van onze showrooms. Graag tot ziens.

Van Ekris uw Toyota hybride specialist van Nederland

Van Ekris uw Toyota hybride specialist van Nederland

 

 Ook gezocht op: Toyota Hybride accu garantie, looptijd Toyota hybride garantie, Hybride garantie, voorwaarde Hybride garantie, Toyota Prius Hybride Accu Garantie, Hybride garantie afsluiten, Van Ekris Toyota dealer Hybride Garantie

 

 

Voorwaarden van de per 30 juni 2019 gestopte aanbieding van levenslange hybride accu garantie. Helaas zijn wij gestopt met het aanbieden van deze garantie vorm. De huidige afgenomen garanties hiervoor zijn nog wel geldig via de onderstaande voorwaarden. 

Voorwaarden
• De garantie geldt bij aankoop van een door Toyota Van Ekris geleverde nieuwe Toyota hybride of een Bovag occasion Toyota hybride . (met uitzondering van de Toyota Prius Plug-In Hybrid).
• De garantie loopt tot een maximaal kilometerstand van 400.000.
• Deze garantie is niet geldig voor leaseauto's en Toyota’s die gebruikt worden voor les- of examenrijden, verhuur of vervoer van personen (taxi’s) of goederen tegen betaling.
• De Toyota moet gedurende de looptijd van deze garantie door Toyota Van Ekris worden onderhouden conform de richtlijnen en voorschriften van de fabrikant.
• In geval van een defecte batterij moet de Toyota zo snel mogelijk bij Toyota Van Ekris ter reparatie worden aangeboden om vervolgschade te voorkomen die niet door deze garantie wordt gedekt. Hetzelfde geldt voor het in het buitenland opgelopen defecten.
• De garantie is niet overdraagbaar op andere modellen of personen.
• Is de hybride al in uw bezit en bent u in onderhoud bij ons dan is het pas mogelijk om deze hybride accu garantie te nemen. 

Uitsluitingen
Defecten en / of beschadigingen die een gevolg zijn van:
• brand, diefstal, blikseminslag of een ongeval.
• oneigenlijk gebruik van de Toyota. (bijvoorbeeld, terreinrijden, meedoen aan races etc)
• onoordeelkundig gebruik van de Toyota. (bijvoorbeeld het trekken van andere voertuigen of wagens, dan wel gebreken die u opzettelijk heeft veroorzaakt of het gevolg zijn van roekeloos rijgedrag)
• reparaties die niet of niet tijdig door Toyota Van Ekris zijn uitgevoerd. (afwijken van de fabriek voorschriften)
• gebruik van niet-originele Toyota-onderdelen.
• niet-goedgekeurde veranderingen of aanpassingen, inclusief de montage van niet-originele Toyota-accessoires.
• onvoldoende onderhoud of verzuim van het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud door Toyota Van Ekris.

Toyotahybrideaccureparatie.nl

www.Toyotahybrideaccureparatie.nl is een onderdeel van Toyota dealer Van Ekris in Maarssen, Mijdrecht en Alphen aan den Rijn. Een vertrouwd adres met meer dan 108 jaar ervaring en gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle Toyota (hybride) modellen. Van Ekris is een familie bedrijf dat zich vanaf de eerste Toyota hybride volledig gefocust heeft op deze techniek, onderhoud maar ook de reparatie van de hybride accu's.

Toyota hybride is ontzettend betrouwbaar maar ook bij de beste kan er op lange termijn soms wel iets slijten. Natuurlijk kun je dan de complete accu vervangen voor een nieuwe maar meestal is het veel voordeliger om de accu te repareren. Onze Toyota monteurs kunnen dit, zijn getraind en deskundig om u juist te adviseren.

Op dit moment is de Toyota Prius het oudste model van Toyota en deze kan bij zeer uitzonderlijke gevallen storingen geven. Er gaan dan diverse lampjes branden o.a. de gevarendriehoek, is het toerental van de motor hoog, blijft de accu ventilator achterin hard aanstaan of ziet u de foutcodes P3000, P0A80, P3001-P3024? Dan is er iets aan de hand met uw Prius hybride accu.