Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Land Cruiser

Land Cruiser

Land Cruiser (150 serie III)

Compleet nieuw de nieuwe Land Cruiser 4x4-icoon in zijn 65-jarige heritage. Land Cruiser is boegbeeld qua betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Ongekende terreincapaciteiten dankzij ladderchassis wat in 2020 uniek in zijn klasse is! Dynamischer design met behoud van ultieme offroad-uitstraling. Een ''beauty and beast'' tegelijk! Kom het zelf ervaren bij Van Ekris. 

LandCruiser 150 serie 3 2018 Van Ekris

 

Koning

De Land Cruiser behoudt zijn onderscheidende grille. Die heeft verticale, brede spijlen met chroomkleurige accenten. In de nieuwe koplampclusters bevinden zich alle verlichtingsfuncties. Door het nieuwe ontwerp van de motorkap met een diepe uitholling, is het zicht recht naar voren en naar beneden fors verbeterd. Iets wat vooral in zwaar terrein voordelen oplevert. De voorschermen zijn verhoogd als oriëntatiepunt voor de bestuurder tijdens het manoeuvreren in bijvoorbeeld onoverzichtelijk terrein of stedelijke gebieden. Waar ook ter wereld, de Land Cruiser voelt zich er thuis en geeft de bestuurder het absolute ‘king of the road’-gevoel. Je komt er overal mee én weer thuis.

Speciaal offroad-pakket

De Land Cruiser Professional kan worden uitgerust met een speciaal offroad-pakket. In dit geval is de iconische terreinauto uitgerust met een inschakelbaar sperdifferentieel op de achteras, kinetische vering (KDSS), Crawl Control en 5 camera’s voor een uitzonderlijk goed zicht rond de auto waarvan één camera zich onder de voorwielen bevindt, een primeur.

LandCruiser 150 serie 3 2018 Van Ekris 2

4 versies voor 5-deurs op grijs kenteken

Zowel de 3- als de 5-deursversie van de Land Cruiser is leverbaar op grijs kenteken. De 3-deurs is voorzien van een volledig vlakke laadvloer en een verhoging in het dak. Wat betreft de 5-deursuitvoering kan de klant kiezen uit 4 versies: met een tussenwand aan de B- of C-stijl en met een standaard of verhoogd dak.

LandCruiser 150 serie 3 2018 Van Ekris 1

Proefrit in de Toyota Land Cruiser bij Van Ekris ''De LandCruiser specialist''

Bent u op zoek naar een krachtige Toyota SUV? Wilt u deze eens goed testen? Neem gerust contact op met onze vestigingen in Maarssen: 0346-557000 / verkoop.maarssen@vanekris.nl of via Mijdrecht: 0297-230350 / mijdrecht@vanekris.nl

Ook jong gebruikte Land Cruisers zitten in ons programma.

Geen resultaten gevonden.