Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Nieuws

Van Ekris Toyota enige Hofleverancier in dealer land

23-01-2020

Van Ekris Toyota, met drie vestigingen waaronder de Alphen aan den Rijn, Maarssen en Mijdrecht is als enige Hofleverancier onder de autodealers. Ze waren al de enige Toyota-dealer in Nederland maar ze zijn ook echt de enige autodealer in Nederland die zich zo mag noemen. Van Ekris bestaat al meer dan 109 jaar en is nog een echt familie bedrijf waarbij de 4e generatie aan het roer staat.

Van Ekris Toyota Alphen Hoflevernacier 109 jaar

Op de foto van links naar rechts: Corne van Veen, Stefan van Ekris en Reinier van Bloemendal

Om Hofleverancier te worden, zijn onze bedrijven op z’n kop gezet. Het kabinet van de Commissaris van de Koning doet namelijk een grondig onderzoek naar het wel en wee van de ondernemingen. Zo worden de financiële gegevens van de afgelopen jaren gecontroleerd en mogen de bestuurders geen strafblad hebben. De onderneming moet in de regio een vooraanstaande plaats innemen te midden van de concurrentie. Ze kijken naar de manier van leidinggeven, omgaan met personeel en klanten. Aan dit onderzoek verlenen onder meer de Arbeidsinspectie, de burgemeester, de politie, de Kamer van Koophandel en verschillende ministeries hun medewerking. De totale procedure duurt vaak lang, soms een periode van ongeveer een jaar. Het mooie aan alles is dat alleen de Koning het predikaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' mag verstrekken. Andere leden van het koninklijk huis verlenen u dit recht dus niet”. Bron: hofleverancier.nu (Stichting) Aldus Stefan van Ekris, eigenaar van Van Ekris Toyota.

Trots op deze erkenning!

Enige dealer bedrijf dat 109 jaar bestaat en Hofleverancier is
Ook het Hofleverancier zijn geeft net weer een andere sfeer. Veel klanten valt het op en stellen er vragen over en dat is natuurlijk heel leuk. Zo kunnen wij het verhaal vertellen over de historie en de manier waarop Van Ekris dit verkregen heeft. Dat je daarvoor alleen al 100 jaar moet bestaan maakt het dat je uitmaakt van een hele rijke historie in een uniek familiebedrijf wat nergens te vinden is. Aldus Jolanda Mol – receptionist bij Toyota van Ekris Alphen aan den Rijn.

Tijdelijke Hofleveranciersactie voor onze klanten
“Sinds begin 2019 is de vestiging in Alphen aan den Rijn onderdeel van Van Ekris en daarmee ookhofleverancier. Natuurlijk willen we dit heugelijke feit met onze klanten delen. Daarom hebben we dit hele jaar speciaal in Alphen aan den Rijn een APK actie voor € 19,95. Daarnaast is de Aygo voetballen actie gestart samen met de Bosrand. Hiermee is een reis naar Spanje te winnen maar ook een gratis grote beurt en een kadobon voor de Bosrand. Iedereen kan meedoen met deze actie. Maar wij zetten ook in op de lange termijn met onze voordeelpas. Hiermee kun je, als vaste klant, genieten van extra voordelen. Deze pas verlengen wij gratis bij een normale onderhoudsbeurt. Aldus Corne van Veen - vestigingsmanager Toyota van Ekris Alphen aan den Rijn.

Toyota dealer Alphen aan den Rijn Hofleverancier

Het team van Toyota van Ekris in Alphen aan den Rijn. Trots op deze erkenning. De enige dealer in Nederland. 

 

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht