Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - morgen open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Tips: Verlopen pechhulp pas Toyota

Tips: Verlopen pechhulp pas Toyota 18-04-2016

Bij onderhoud aan uw Toyota heeft u recht op een gratis pechhulp service pas. De pas heeft een geldigheidsduur van 15.000 km of één jaar na uitgifte. Op de pas staat de datum en kilometerstand genoteerd zodat u deze informatie altijd bij de hand heeft.

Let op: Gezien deze gratis service een geldigheidsduur heeft, willen wij u er op attenderen dat bij het verstrijken hiervan u geen recht meer heeft op de gratis service.

Dit is al in geval van 1 dag of kilometer na de geldigheidsduur. Toyota neemt hier een duidelijk standpunt in. 

De zorg van de geldigheidsduur van uw pas ligt geheel bij u. Plan uw onderhoud op tijd in en voorkom dat u het risico loopt een pechgeval te krijgen na het verloop van de gratis service. Er zijn kosten verbonden bij het inschakelen van de pechhulpdienst van Toyota zonder geldig pechhulp pas. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie en voorwaarden van deze gratis service, klikt hier

Voor de meeste onder ons is het bovenstaande vanzelfsprekend. Wilt u toch nog meer weten bekijk en lees de voorwaarden van deze gratis service.

Toyota Pechhulp voorwaarden en uitleg

 

Hulp bij pech
In het geval van pech met uw Toyota waardoor u niet meer kunt rijden met uw Toyota, zal de Toyota pechhulpservice zo snel mogelijk een hulpverlener sturen, die indien mogelijk een (nood)reparatie zal verrichten. Dit geldt ook wanneer u uw sleutels bent verloren, bij een lege brandstoftank of accu of het verwisselen van één lekke band. In geval van een aanrijding of ongeval (waaronder ook wordt gerekend gelijktijdig meer dan 1 lekke band) wordt uw verzekeraar ingeschakeld om de coördinatie uit te voeren. Hierdoor blijft het daaropvolgende proces bij één hulpverlener.

Voor meer informatie en voorwaarden van deze gratis service, klikt hier

 

 

 

Categorie: Tips, Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht