Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - morgen open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Tips: Last van Hooikoorts? Een actief koolstoffilter helpt!

Tips: Last van Hooikoorts? Een actief koolstoffilter helpt! 20-03-2015

Last van Hooikoorts? Een actief koolstoffilter helpt!

Uw Toyota interieurfilter

De buitenlucht kan vervuilende stoffen bevatten zoals pollen, fijnstof en uitlaatgassen. U kunt zich voorstellen dat dit niet gezond en fris is. Het interieurfilter vangt deze stoffen op en filtert de lucht van buitenaf. Hierdoor kunnen u en uw passagiers de lucht inademen zonder dat daar nog schadelijke stoffen in aanwezig zijn. Een nieuw interieurfilter zorgt er ook voor dat uw airconditioning beter blijft functioneren doordat er minder vieze lucht doorstroomt waardoor het “zichzelf “ minder snel zal vervuilen. Toyota Van Ekris controleert uw interieurfilter tijdens een grote onderhoudsbeurt. Wij adviseren het interieurfilter elk jaar of om de 15.000 km te laten controleren of vervangen. U heeft al een Toyota interieurfilter vanaf € 17,95 (exclusief montage).

Veelgestelde vragen over interieurfilter

* Wanneer moet ik mijn interieurfilter laten vervangen? Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw interieurfilter in de meeste gevallen vervangen, vraag uw dealer of dit voor uw model Toyota ook zo is. Laat elk jaar of om de 15.000 km uw interieur filter controleren, hier in de randstad zijn de filter snel vervuild. 

* Wat is het verschil tussen een interieurfilter en een actief interieurfilter? Toyota biedt u voor de meeste modellen de keuze tussen een interieurfilter en een actief interieurfilter. Het actieve filter is gemaakt van koolstof waardoor het nog kleinere deeltjes kan tegenhouden. Nog schonere lucht dus.
Gewoon filter

* Helpt een interieurfilter als ik last heb van hooikoorts? Ja, mensen met hooikoorts hebben vaak last van pollenallergie. De pollen worden door het interieurfilter tegengehouden waardoor u in de auto minder tot geen last heeft van uw allergie.
Koolstof filter Toyota

Als men last heeft van hooikoorts adviseert Toyota van Ekris om over te stappen op een actief koolstoffilter. Dit filter is grijs van kleur en heeft kleine mazen in het filter. Hierdoor worden kleinere stofdeeltjes extra tegengehouden. Tevens zorgt de actieve koollaag ervoor om schadelijke en vieze luchtjes tegen te gaan.

Toyota Van Ekris geeft u graag advies over het filter. U kunt contact opnemen met:

Van Ekris Maarssen 0346-557000
Van Ekris Mijdrecht 0297-230350

Of plan hier gelijk u afspraak in 

Categorie: Tips, Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht