Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Nieuws

ProAce City is binnen

15-04-2020

Sinds deze week staat onze nieuwste aanwinst, de Toyota ProAce City bij ons in de showroom. Naast de al succesvolle Toyota ProAce is dit de allereerste compacte bedrijfswagen van Toyota ooit. 

ProAce City bij Van Ekris

Compleet aanbod van klein naar extra groot. 

Met de ProAce City voorzien we nu ook in de vraag naar kleinere bestelauto’s. Vanaf € 13.395 stap je al in deze City. Al sinds we de prijzen weten is er veel belangstelling vanuit ondernemers. Sommigen zijn al klant met de grotere PROACE maar nog vaker nieuwe klanten die aangeven eindelijk bij Toyota terecht te kunnen voor dit compacte formaat. Voor ons is het heerlijk om echt alles te kunnen aanbieden. 

5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud - Hoe zorgloos wil je het hebben?

Wij leveren nu bij elke nieuwe ProAce City standaard 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud. Dat is uniek in bedrijfswagenland want het bestaat nog niet. Alleen Toyota kan dit waarmaken en daar zijn wij trots op. 

Met een laadvermogen tot 1.000 kg (hoogst in zijn segment) en een aanhanggewicht tot 1.500 kg is hij helemaal klaar voor uw klus! Niet op zoek naar een diesel? Geen enkel probleem, hij is namelijk ook leverbaar met een 1.2 turbo benzinemotor! Om u zoveel mogelijk zekerheid te bieden krijgt u nu 5 jaar gratis onderhoud en garantie op de nieuwe Proace City.

Interesse in Financial Lease? Nu met maar liefst 1,9% rente!

Toch liever een ruime personen auto? Ook dat is mogelijk met de Proace City Verso, in 5- of zelfs 7-persoons leverbaar! Wilt u liever niet de deur uit? Begrijpelijk! Onze verkoopadviseurs kunnen u op afstand van alle informatie en adviezen voorzien. Ook kunnen wij met onze demonstratie Proace bij u langskomen, inclusief de pakketten met afmetingen die op de foto's staan, handig om te passen! Zo hebben wij 2 Europallets naast elkaar liggen, met daarbovenop nog pakketten met diverse afmetingen. Meer weten over de nieuwe Proace City? Laat het ons weten!

Voor prijzen klik hier. 

 

Van Ekris komt graag bij u langs

Omdat u het al druk genoeg heeft komen wij graag bij u langs. Heeft u vragen over uw wagenpark? Wilt u advies over aanschaf of lease? Onderhoudscontract? Een vrijblijvende offerte? Onze Toyota bedrijfswagen specialisten adviseren waar nodig. Natuurlijk kunnen wij dit ook online of per video i.v.m. de huidige maatregelen. Bezoeken kan altijd! 

Alphen aan den Rijn: 0172-571437 vragen naar onze specialisten: Corne van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo

Team ProACe Van Ekris specialisten uit Alphen aan den Rijn

Maarssen: 0346-557000 vragen naar onze specialisten: Carel Knies of Yordi Briede

Van Ekris Toyota ProAce team Maarssen

Mijdrecht: 0297-230350 vragen naar onze specialisten: Stefan van de Bilt.

ProAce Toyota bedrijfswagens Mijdrecht

 

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht