Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Nieuws

De nieuwe generatie Toyota C-HR bij Van Ekris

23-12-2019

Nu bij Van Ekris in de showroom en als demo om te testen, de nieuwe CHR!

Leuk om te melden: De nieuwe CHR is net uit en bij Van Ekris lopen wij bijna tegen de 50 bestellingen aan waarvan één derde de nieuwe 2.0L 180 PK uitvoering is en dat is gaaf! Begin dit kwartaal zullen wij ze uitleveren en dan kun je ze op de weg gaan zien. Nu trouwens alle nieuwe CHR modellen met 5 jaar garantie en 5 jaar onderhoud. Corne en Jeroen kunnen er iig geen genoeg van krijgen.

De nieuwe generatie Toyota C-HR is gemaakt om bestaande conventies op te schudden. Zijn opvallende design ademt dynamiek, terwijl zijn High Power Hybrid aandrijflijn een imposant vermogen levert van 184 pk/135 kW. Ervaar de combinatie van zuinigheid en kracht en rijdt tot 50% de tijd elektrisch. Vertrouw daarbij op z’n innovatieve veiligheidsvoorzieningen die uw comfort en veiligheid verhogen. Profiteer tijdelijk van 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud*.

  • Nu met 5 jaar garantie en 5 jaar onderhoud
  • Rijd tot 50% van de tijd elektrisch zónder stekker*
  • Premium interieur met Apple Carplay/Android Auto
  • Standaard voorzien van Toyota Safety Sense

* Nieuw bij Toyota: 5 jaar gratis onderhoud en garantie

Compleet zorgeloos genieten omdat u altijd weet waar u aan toe bent. U rijdt en geniet maximaal van een Toyota in topconditie. Nu en in de toekomst. U bent 60 maanden lang verzekerd van de zorgeloze betrouwbaarheid van uw Toyota en hoeft u zich 5 jaar géén zorgen te maken over onderhoud. Uw Toyota-dealer staat garant voor snel en vakkundig onderhoud en een uiterst hoog serviceniveau.

5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en twee jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag ons naar de voorwaarden.

Onderhoudsbeurten en controles conform het Standaard onderhoudspakket en de voorschriften van de fabriek en Louwman & Parqui B.V. voor 5 jaar of max. 75.000 km. (wat als eerste wordt bereikt). Niet inbegrepen in het 5 jaar onderhoud via het Toyota Service Plan is het vervangen en/of repareren van (slijtage)onderdelen inclusief de kosten, welke buiten het Standaard onderhoudspakket vallen. Bijvoorbeeld: banden, ruitenwissers, remmen. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.
“Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen en/of acties”

Actie geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui of de officiële Toyota dealers in Nederland, die verkocht zijn per 19-12-2019. Modellen die niet deelnemen aan deze actie zijn de RAV4 Hybrid, RAV4 VAN, Hilux, Land Cruiser en Supra.

*Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

Actieperiode loopt van 19-12-2019 t/m 31-03-2020 (uiterste registratiedatum 31-05-2020). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Geen nieuwe Toyota CHR maar misschien een jong gebruikte? Check onze site met meer dan 40 jong gebruikte CHR occasions: www.chroccasions.nl

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht