Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - straks open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

De duizendpoot in reclame producties

De duizendpoot in reclame producties 12-11-2018

Vandaag nemen we een kijkje bij Centipede, een reclamebedrijf in Oud-Loosdrecht. We praten met de eigenaar, Maurice van Doorn. Onze eerste vraag is natuurlijk: “wat betekend Centipede?” Maurice lacht en zegt: “duizendpoot, eigenlijk betekend het ook honderdpoot, maar beide vertalingen zijn goed.” En hij vervolgt: “Ik vind van mijzelf dat ik een duizendpoot ben.” Maurice is als vanzelf de reclame wereld ingerold. Hij begon als zeilmaker voor met name bootkappen. Er was behoefte aan iemand die ook de bootnamen aan kon brengen. Een oom van Maurice was reclame schilder “Ouwe stijl.” Maurice hierover: “Ik vroeg mijn oom hier dus voor. Maar het leek mij zo leuk om te doen dat ik hem vroeg het mij ook te leren. Na enige tijd kocht ik mijn eerste (kleine) snijplotter. Uiteindelijk kreeg ik hiervoor steeds meer werk door heel Nederland heen. Daar kwamen al snel spandoeken, autobelettering etc bij.” 

Centipede Loosdrecht Toyota CHR

In 2001 startte hij zijn eigen bedrijf; inmiddels op haar derde locatie. Maurice lacht: “Naarmate het bedrijf groeide, werd het bedrijfspand ook steeds groter.” In het huidige pand zit Centipede nu 6 jaar. De focus van het bedrijf ligt voor een groot deel op autobelettering. Car wrapping is hun specialiteit en helemaal in (vanaf 1400,- €). Wat is Maurice vooral bijgebleven? “136 auto’s van Google Streetview wrappen en nu nog een keer 60 stuks, dat is toch gaaf?” Bij Car Wrapping wordt de auto deels gestript en dan van een folie laag met kleuren, logo’s en teksten voorzien. Ook is het mogelijk de hele auto een andere kleur te geven. Op de wrapping zit tot 5 jaar garantie. Maar is ook gemakkelijk en zonder lijmresten weer te verwijderen zodat de originele lak er weer als nieuw onderuit komt.

Bijzondere WRAP met verkleuring in het licht

Waarom gekozen voor de Toyota C-HR? Een stoere strak gelijnde 5 deurs Cross-over. Maurice: “We doen veel belettering voor verschillende autobedrijven. Dus kwamen we onder andere bij Toyota Van Ekris uit. Een fijn bedrijf met top service. De C-HR is een mooi model met leuke vormen: een lust om te wrappen trouwens, wat we dan ook gedaan hebben. Het is een genot om erin te rijden .”
Centipede je kunt het zo gek niet verzinnen of ze kunnen het maken.

 

Centipede reclame producties
Oud Loosdrechtsedijk 113 Loosdrecht
035-63102941
info@centipede-rp.nl
www.centipede-rp.n

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht