Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - maandag open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Corbeel accountants & adviseurs kiezen voor de Toyota Auris

Corbeel accountants & adviseurs kiezen voor de Toyota Auris 28-12-2015

Corbeel accountants & adviseurs kiezen voor duurzaam vervoer met de Toyota Auris Hybrid. Naast de voordelen van de 14% fiscale bijtelling is de Toyota Auris Hybrid een maatschappelijk verantwoorde juiste keus!

De lage uitstoot, het lage verbruik en vele onderhoud vrije componenten dragen hier aan mee. Daarnaast zorgen deze punten voor een lagere kostenpost wat voor ons als onderneming altijd goed is. Corbeel accountants & adviseurs is een fullservice accountantskantoor met 9 medewerkers gevestigd in Harmelen. ( www.corbeel.nl ) Wij bieden accountancy- en fiscale diensten, salarisverwerking, administratieve dienstverlening en geven advies bij bedrijfsovernames en financiële planning – voor zowel MKB als zzp. Wij zijn een klein kantoor met korte lijnen. Een nauwe samenwerking met de klant staat voor ons centraal.

De Toyota Auris Hybrid is nog dit jaar met 14% bijtelling. Van Ekris kan gelukkig nog leveren: bekijk de voorraad op www.vanekris.nl

(Op de foto, John Corbeel samen met collega accountant Monique van Amstel en Richard van Delft van Toyota Van Ekris)


Toyota Van Ekris wenst Corbeel accountants & adviseurs heel veel rijplezier in de twee prachtige nieuwe Toyota Auris hybrids.

 

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht