Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Nieuws

Corbeel

Corbeel 07-06-2018

We gaan op bezoek bij Corbeel accountants & adviseurs in Harmelen. In een rustieke omgeving met o.a. kasteel de Haar op korte afstand, komen we bij een modern kantoorgebouw. De drie Toyota's staan ons voor de deur al op te wachten. Eerst binnen kennismaken. We worden ontvangen door John en Ria Corbeel en collega accountant Monique van Amstel.

Onze eerste vraag: "Waarom een beeld van een uil in de hal?" John lacht en zegt: "Een uil is een teken van wijsheid en zoeken naar kennis." Lachend vult Monique aan: "en hij verzamelt uilen." John merkt nog op: "Een uil lijkt veel op de mens, tenminste, volgens mij is het de enige vogel die zijn ogen aan de voorkant van zijn kop heeft zitten. "

Corbeel accountants & adviseurs in Harmelen Toyota hybride

Wat is Cobeel accountancy? John legt uit, Ria en Monique vullen aan: We bestaan hier nu 15 jaar. Het overgrote deel van de klanten komt uit het Midden en Kleinbedrijf. Het kantoor telt 7 medewerkers/collega's. 2 accountants MKB (John en Monique), 1 fiscalist (Sandra de Vries) en 3 assistent accountants (o.a. Ria). Onze hoofdtaak is ontzorgen van ondernemers. We bieden bieden accountancy- en fiscale diensten, salarisadministratie, administratieve dienstverlening en geven advies bij bedrijfsovernames en financiële planning, zowel bij MKB als ZZP. Het bedrijf is sterk gedigitaliseerd. Klanten kunnen hun gegevens digitaal aanleveren in hun persoonlijke digitale omgeving. Ze kunnen gelijk zien hoe het verwerkt is. Maar ook bankmutaties kunnen erin gezet worden. Ze kunnen dus alles terugzien. "En" zegt Ria: "Alles in the cloud." Corbeel doet veel aan klantenzorg. John vertelt: "We geven een maandelijkse nieuwsbrief uit, soms zelfs op papier, we geven prognoses en tussentijdse cijfers. Toch willen we ook met regelmaat fysiek contact met ze." Ria vult aan: " telefonisch, maar vaak ook hier op kantoor, we zijn er voor onze klanten." AVG-proof? Ria reageert met: "Absoluut, maar dat moet ook wel met een bedrijf zoals het onze.”

Dhr. en mevr. Corbeel van Corbeel accountants & adviseurs in Harmelen

Corbeel heeft drie Toyota's: twee Toyota Auris Hybrid en een Toyota Yaris Hybrid.. John hierover: "De lage uitstoot, het lage verbruik en de vele onderhoudsvrije componenten dragen hieraan bij. Hierdoor zorgen deze punten voor een lage kostenpost en dat is voor ons als ondernemer altijd fijn."
Waarom Toyota van Ekris? Ze zijn het alle drie eens: goede ervaring en goede service. Monique sluit het af met: "Dit is mijn derde Toyota, ik heb nog nooit pech onderweg gehad." We laten de wijze uilen verder alleen, vliegen buiten nog wat rond en verlaten dit gezellige dorp weer.

Meer informatie is te vinden op de website https://www.corbeel.nl/

Telefoon: 0348-443444
Corbeel accountants & adviseurs
Kloosterweg 4
3481 XC Harmelen

« terug naar het overzicht