Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - straks open vanaf: 8:00 uur

Sterreparaties

Sterreparaties bij GlasGarage Van Ekris in Mijdrecht

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom direct naar één van onze GlasGarage vestiging in Mijdrecht en voorkom het doorscheuren van de ruit. 

U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de airconditioning aanzet in zomers weer. Gelukkig kunt u ergere schade, voor zowel uw auto als uw portemonnee, voorkomen. Sterren of scheuren in uw ruiten zijn bij GlasGarage Van Ekris namelijk vrij gemakkelijk te repareren.

Bij GlasGarage in Maarssen en Mijdrecht gebruiken wij de hars-injectiemethode daarbij verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel en krijgt u levenslang GlasGarage-garantie. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Bij GlasGarage Van Ekris in Maarssen en Mijdrecht kunt u GRATIS ruitstickers ophalen om vervuiling tegen te gaan.

Sterreparatie op locatie door GlasGarage Van Ekris.

Direct uw GlasGarage afspraak

Bij GlasGarage Van Ekris in Maarssen en Mijdrecht staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Daarom komen wij graag bij u langs om een sterretje of scheur in uw voorruit op locatie te repareren. Dat kan bij u thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook bij uw werk. De keuze is aan u.

GlasGarage Mijdrecht

Onze vestiging in Mijdrecht is gelegen aan de industrieweg 48 in Mijdrecht in het pand van Toyota dealer Van Ekris. Via de bekende borden langs de weg kunt u dit niet missen. GlasGarage Mijdrecht beschikt over een full-service centrum waar u voor ruitreparatie, ruitvervanging, aircoservice en kentekengraveren terecht kunt. 
GlasGarage Mijdrecht
Industrieweg 48
3641 RM Mijdrecht
Telefoon: 0297-241033
E-mail: mijdrecht@glasgarage.nl
GlasGarage Mijdrecht Maarssen