Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Ruitreinigen

Schone ruiten bij GlasGarage Van Ekris in Maarssen en Mijdrecht

Wie heeft er nou meer verstand van schone ruiten dan dé specialist op het gebied van autoruiten? Door de optimale samenstelling van onze ruitenreiniger bent u verzekerd van de schoonste autoruiten.

Voor de schoonste autoruiten bent u bij GlasGarage aan het juiste adres. Niet voor niets hebben wij onze eigen super ruitenreiniger op de markt gebracht.

De GlasGarage super ruitenreiniger is zeer eenvoudig in gebruik: sprayen, droogwrijven en klaar! Door de optimale samenstelling maakt u nu nóg meer schoon met slechts één fles. Uw autoruit was nog nooit zo schoon.

    GlasGarage Maarssen Mijdrecht   Focwa schadeherstel Van Ekris           GlasGarant Van Ekris    

GlasGarage Mijdrecht

Onze vestiging in Mijdrecht is gelegen aan de industrieweg 48 in Mijdrecht in het pand van Toyota dealer Van Ekris. Via de bekende borden langs de weg kunt u dit niet missen. GlasGarage Mijdrecht beschikt over een full-service centrum waar u voor ruitreparatie, ruitvervanging, aircoservice en kentekengraveren terecht kunt. 
GlasGarage Mijdrecht
Industrieweg 48
3641 RM Mijdrecht
Telefoon: 0297-241033
E-mail: mijdrecht@glasgarage.nl
Bedrijfsleider: Gert Steehouder

GlasGarage Maarssen

Onze vestiging in Maarssen is gelegen aan de Kometenweg 2 in Maarssen in het pand van Toyota dealer Van Ekris. Vlak naast de A2 bij Utrecht. Via de bekende borden langs de weg kunt u dit niet missen. GlasGarage Maarssen beschikt over een full-service centrum waar u voor ruitreparatie, ruitvervanging, aircoservice en kentekengraveren terecht kunt.
GlasGarage Maarssen
Kometenweg 2
3606 BD Maarssen
Telefoon: 0346-557000
E-mail: maarssen@vanekris.nl
Bedrijfsleider: Reinier van BloemendalGlasGarage Mijdrecht Maarssen