Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Kenteken graveren

Kenteken graveren bij GlasGarage in Mijdrecht, snel en direct

Laat uw kenteken in uw autoruit graveren en voorkom diefstal van uw auto. Auto's waarbij het kenteken op de ruit staat zijn minder aantrekkelijk om te stelen dan zonder.

Het is verstandig om uw kenteken in uw autoruit te laten graveren om diefstal van uw auto te voorkomen. Het is namelijk een stuk onaantrekkelijker voor criminelen om een auto te ontvreemden, als ze meer dan alleen de kentekenplaten moeten vervangen. Wacht niet tot het te laat is en laat direct bij Van Ekris in Maarssen en Mijdrecht uw kenteken graveren.

Kenteken graveren? Klaar terwijl u wacht

Bij GlasGarage in Maarssen en Mijdrecht graveren wij het kenteken van uw auto in uw ruiten terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. Bij vervanging van uw voorruit is deze service zelfs helemaal gratis! Maak het potentiële dieven niet makkelijker en maak gebruik van deze graveerdienst.

Graveren via een straalpistool

Kenteken graveren Bij GlasGarage Maarssen Mijdrecht

De beste manier om je eigen auto te beveiligen is het kenteken te laten graveren met een straalpistool. Wij stellen uw kenteken in en graveren zo uw kenteken op de ruit. Bij het vervangen van uw voorruit doen wij dit gratis.