Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Duurzaam repareren

GlasGarage Van Ekris in behaald certificering Duurzaam Repareren

GlasGarage Mijdrecht Duurzaam ReparerenVan Ekris is er blij mee! “Erkenning voor iets wat je al jaren doet is altijd goed en daarom zijn wij van plan dit ook niet meer uit handen te geven” aldus Willem Heikoop. Onderhoud kan voor hetzelfde geld, een stuk milieuvriendelijker. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bandenbedrijven, garages, schadeherstellers en glasherstellers op het gebied van duurzaamheid.U kunt met een gerust hart naar deze bedrijven. Zij bieden niet alleengoede service en professionele reparaties, maar doen dit ook op een zeer duurzame wijze. Van Ekris was al één van de eerste bedrijven die Erkend Duurzaam was (Bovag Certificering) en is nu dan ook nog eens gecertificeerd vanuit stichting Duurzaam Repareren.

In onze regio (Ronde Venen en Stichtse Vecht) is het aanbod enorm. Wij zijn begonnen met een klein team maar zitten inmiddels al behoorlijk ruimer in onze bezetting. Vorige maand hebben wij ons team versterkt met een vaste mobiele dienst Wim! Maar ook bij de receptie hebben wij versterking van Nick en Larissa.

Ruud, Nick, Willem en Nick verwerken alle aanvragen via de door GlasGarage ingerichte werkplekken in Mijdrecht. “Het voordeel van GlasGarage is dat wij nu voor elke verzekering en lease maatschappij kunnen en mogen werken. De klant is hier niet de dupe van. U bent dus van harte welkom” Aldus Ruud van Ekris

Afspraak maken voor GlasGarage Mijdrecht ? Bel 0297-230350

GlasGarage Mijdrecht team