Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Autoruit vervangen

Autoruit vervangen bij GlasGarage Van Ekris in Mijdrecht

Maak direct een afspraak bij GlasGarage Maarssen Mijdrecht

Als reparatie van uw voorruit met hars-injectie niet meer mogelijk is, kunt u bij GlasGarage in Mijdrecht uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw vooruit. Snel, vakkundig en met levenslang garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Voor alle merken!

Het kan de beste overkomen: een kapotte voorruit. Bij GlasGarage in Maarssen en Mijdrecht wordt uw nieuwe autoruit snel en vakkundig geplaatst met levenslang garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt wel alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen! Bovendien nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij.

GlasGarage Mijdrecht aangesloten bij FOCWA erkend autoruitenspecialist

GlasGarage Van Ekris in Mijdrecht is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit laat vervangen door GlasGarage Maarssen en Mijdrecht een FOCWA erkend autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Onze beide vestigingen zowel in Maarssen als Mijdrecht werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z'n plaats blijft.

Contact met één van onze adviseurs?

GlasGarage Mijdrecht
Industrieweg 48
3641 RM Mijdrecht
Telefoon: 0297-241033
E-mail: mijdrecht@glasgarage.nl
Autoruit specialisten: Willem Heikoop en Ruud van Ekris

GlasGarage Mijdrecht Maarssen