Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - morgen open vanaf: 8:00 uur

Prius Plus

Prius Plus

De Toyota Prius Plus 2018: standaard automaat en 7 zitplekken! 

De Prius Plus is met standaard automaat en 7 zitplekken een hele ruime hybride. U heeft meer ruimte nodig en wil toch zuinig en millieuvriendelijker autorijden? Dat kan! De ruime Prius Plus heeft naast maar liefst 7 zitplaatsen, een aanbod van maximaal 1.800 liter aan bagageruimte en ie een zuinig(4,1l/100km) en milieuvriendelijker alternatief! Kom vrijblijvend proefrijden bij Toyota Van Ekris in Maarssen en/of Mijdrecht en ervaar zelf de ruimte en rij-eigenschappen van de Prius Plus.

dashboard Prius plus 2016

Hybride technologie

De nieuwe Toyota Prius Plus maakt gebruikt van de door Toyota ontwikkelde hybride technologie om het brandstofverbruik te optimaliseren. De auto bestaat uit een 1.8 benzine motor, een elektromotor en een batterij waarin de elektro-energie wordt opgeslagen. Door het efficiënte gebruik van deze 3 elementen komt de Prius Plus uit op slechts 21% zakelijke bijtelling. Verder heeft de Prius Plus geen koppeling, distibutieriem en gaan de schijven en remblokken langer mee door de mogelijkheid van het afremmen op de elektromotor. Voordelen die door andere niet genoemd kunnen worden. 

Standaard automaat

De bekende CVT-automaat zit ook standaard in de Toyota Prius Plus. De soepele werking van deze automaat maakt het rijden in deze auto tot een waar genot. Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit bij Toyota van Ekris, uw Prius specialist!

interieur Prius Plus

Meer weten of proefrijden?

Kom langs in één van onze showrooms in Maarssen of Mijdrecht of neem contact op met onze Prius adviseurs. Vragen? Onze adviseurs zijn gediplomeerde Prius specialisten waarbij u alles mag en kunt vragen. Indien u wenst, rijden we mee tijdens een proefrit om u alle in's-and-out's van de Prius te vertellen. 

Prius Plus actie bij Toyota dealer Van Ekris

Prius Plus actie bij Toyota dealer Van Ekris 1

De Toyota Prius Plus de zuinigste taxi van de wereld

Al over de hele wereld kom je in elke stad de Prius taxi tegen. O.a. in Amerika heeft de Prius de onzuinige Amerikaanse merken verdrongen van de taxi markt. Ook in Duitsland is de Mercedes bijna uit beeld verdwenen in de taxi wereld. 

Prius taxi usa

In steden als Berlijn, Munchen, Parijs, Barcelona en Milaan rijden alleen nog maar Prius taxi. 

Prius Taxi Munchen

In Nederland is de Prius of Prius Plus taxi ook steeds vaker te vinden. De vieze diesel worden niet alleen vermeden voor de uitstoot maar ook de hoge onderhoudkosten is voor de vele taxi bedrijven de aanzet om over te stappen op de Prius of Prius Plus. In vele Nederlandse steden is de Toyota Prius te vinden. Wij van Van Ekris hebben al verschillende Prius en Prius Plus taxi mogen leveren. 

De reden waarom veel taxi bedrijven overstappen op de Toyota Prius:

  • lage onderhoudkosten (geen distributieriem, koppelingplaat, startmotor etc)
  • zuinig in verbruik
  • zeer veel ruimte
  • deel elektrisch rijden
  • standaard automaat (onderhoudsvrij)

Prius Taxi Nederland

 

 

Geen resultaten gevonden.