Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - morgen open vanaf: 8:00 uur

De nieuwe Yaris 2020

De nieuwe Yaris 2020

Yes 4 september is officiële introductie bij Van Ekris van de nieuwe Yaris. Direct online een offerte met inruilvoorstel aanvragen kan via onze online tool.  


Toyota Yaris: Hybrid

De Toyota Yaris die je hier ziet, is een Toyota Yaris Hybrid. Uitgerust met een volledig nieuwe 3-cilinder 1,5-liter benzinemotor met elektromotor, inclusief CVT-automaat. Toyota heeft de nikkel-metaalhybride-accu vervangen door een kleinere, lichtere en meer efficiënte lithium-ion-accu. Toyota beweert dat de Yaris Hybrid hiermee ruim 20 procent zuiniger rijdt dan eerst. Dat zou ruim 1 op 30 gemiddeld betekenen! Dat daargelaten zegt Toyota dat de Yaris Hybrid 15 procent meer vermogen levert, dus zo’n 85 kW/115 pk.

Technologie

In de nieuwe generatie Yaris vindt u alle moderne technologie die het leven leuker en gemakkelijker maakt. Zo kunt u via Apple CarPlay™ of Android Auto™* probleemloos gebruikmaken van de favoriete apps op uw smartphone, terwijl het navigatiesysteem functies heeft als 3D kaartweergave en over-the-air updates.

Het 10" grote head-up display is zo geplaatst dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen op het stuur. Ook het nieuw vormgegeven instrumentarium bevindt zich binnen uw blikveld. Zo beschikt u altijd over alle informatie die u onderweg nodig heeft.

Veiligheid

Als marktleider in dit segment zal het u niet verbazen dat Toyota veiligheid beschouwt als iets waarop u recht heeft. Daarom is de nieuwe Yaris de veiligste die we ooit maakten. Hij is onder meer uitgerust met een geavanceerd Pre-Collision System with Pedestrian Detection, Road Sign Assist, Intelligent Adaptive Cruise Control en Lane Trace Assist. Optioneel is er ook een functie beschikbaar die u helpt om aanrijdingen op kruisingen te voorkomen, door voetgangers en andere weggebruikers in uw rijbaan op te merken zodra u een kruising oprijdt.

 

 

Profiteren van het huidige model met € 5.500,- voordeel? Check: Yaris actie pagina 

Geen resultaten gevonden.