Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

De nieuwe Yaris 2020

De nieuwe Yaris 2020

Nu bij Van Ekris in de showroom de nieuwe Yaris! Direct online een offerte met inruilvoorstel aanvragen kan via onze online tool.  


Toyota Yaris: Hybrid

De Toyota Yaris die je hier ziet, is een Toyota Yaris Hybrid. Uitgerust met een volledig nieuwe 3-cilinder 1,5-liter benzinemotor met elektromotor, inclusief CVT-automaat. Toyota heeft de nikkel-metaalhybride-accu vervangen door een kleinere, lichtere en meer efficiënte lithium-ion-accu. Toyota beweert dat de Yaris Hybrid hiermee ruim 20 procent zuiniger rijdt dan eerst. Dat zou ruim 1 op 30 gemiddeld betekenen! Dat daargelaten zegt Toyota dat de Yaris Hybrid 15 procent meer vermogen levert, dus zo’n 85 kW/115 pk.

Technologie

In de nieuwe generatie Yaris vindt u alle moderne technologie die het leven leuker en gemakkelijker maakt. Zo kunt u via Apple CarPlay™ of Android Auto™* probleemloos gebruikmaken van de favoriete apps op uw smartphone, terwijl het navigatiesysteem functies heeft als 3D kaartweergave en over-the-air updates.

Het 10" grote head-up display is zo geplaatst dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen op het stuur. Ook het nieuw vormgegeven instrumentarium bevindt zich binnen uw blikveld. Zo beschikt u altijd over alle informatie die u onderweg nodig heeft.

Veiligheid

Als marktleider in dit segment zal het u niet verbazen dat Toyota veiligheid beschouwt als iets waarop u recht heeft. Daarom is de nieuwe Yaris de veiligste die we ooit maakten. Hij is onder meer uitgerust met een geavanceerd Pre-Collision System with Pedestrian Detection, Road Sign Assist, Intelligent Adaptive Cruise Control en Lane Trace Assist. Optioneel is er ook een functie beschikbaar die u helpt om aanrijdingen op kruisingen te voorkomen, door voetgangers en andere weggebruikers in uw rijbaan op te merken zodra u een kruising oprijdt.

 

 

Profiteren van het huidige model met € 5.500,- voordeel? Check: Yaris actie pagina 

Geen resultaten gevonden.